Jak idą przygotowania? Pytał Marcin Petruk:

Co m.in. będzie serwowane dziś i w weekend?

Jutro (15 maja) i w niedzielę (16 maja) obok żarciowozów zostaną ustawione stoliki, dziś jedzenie jest z nich serwowane wyłącznie na wynos.
Jak zapowiadają organizatorzy wydarzenia, na tegorocznym zlocie foodtrucków będą serwowane:
- węgierskie langosze i kurtosze,
- meksykańskie burrito i quesadilla,
- tajski pad thai i lody,
- greckie souvlaki i pita gyros,
- hiszpański przysmak churros,
- belgijskie frytki,
- chińskie pierożki dim sum,
- amerykańskie burgery, pulled pork oraz kurczaki typu Kentucky,
- polskie owoce w czekoladzie.
Do tego będzie można spróbować lemoniady i czeskiego piwa.




![Oskubała klientów krasnostawskiego banku. Ukrywała się 20 lat. Namierzyli ją lubelscy „łowcy głów” [FILM] Oskubała klientów krasnostawskiego banku. Ukrywała się 20 lat. Namierzyli ją lubelscy „łowcy głów” [FILM]](https://static2.radiobonton.pl/data/articles/sm-4x3-oskubala-klientow-krasnostawskiego-banku-ukrywala-sie-20-lat-namierzyli-ja-lubelscy-lowcy-glow-1760860830.webp)



Napisz komentarz
Komentarze