Serca i podniebienia jurorów zdobył piersią z kaczki w sosie maślano-winnym z karmelizowanymi jabłkami, cebulą i czosnkiem. Od czego zaczęła się jego osobista przygoda z gotowaniem?
Jacek Żydok jest jednym z 14 uczestników nowej edycji programu. Jak gotuje? Możecie się przekonać już w niedzielę o godzinę 20:00 w telewizji TVN.




![Oskubała klientów krasnostawskiego banku. Ukrywała się 20 lat. Namierzyli ją lubelscy „łowcy głów” [FILM] Oskubała klientów krasnostawskiego banku. Ukrywała się 20 lat. Namierzyli ją lubelscy „łowcy głów” [FILM]](https://static2.radiobonton.pl/data/articles/sm-4x3-oskubala-klientow-krasnostawskiego-banku-ukrywala-sie-20-lat-namierzyli-ja-lubelscy-lowcy-glow-1760860830.webp)



Napisz komentarz
Komentarze