Okazuje się, że są na to sposoby. Kiedy przygotować zakwas do wigilijnego barszczu? A co z piernikami? Ile powinno się gotować bigos? Na te wątpliwości kulinarne odpowie Bożena Deniszczuk z Poleskiej Akademii Smaków. A dla tych, którzy nie mają pomysłów na domowe przysmaki do wygrania pełna przepisów książka kucharska, która na pewno pomoże w przygotowaniu pysznych regionalnych potraw!
Przygotowania do Bożego Narodzenia
Boże Narodzenie coraz bliżej. Czy da się rozłożyć przygotowania świątecznego menu w czasie?
- 18.12.2018 10:35 (aktualizacja 04.08.2023 12:41)

Reklama







![Oskubała klientów krasnostawskiego banku. Ukrywała się 20 lat. Namierzyli ją lubelscy „łowcy głów” [FILM] Oskubała klientów krasnostawskiego banku. Ukrywała się 20 lat. Namierzyli ją lubelscy „łowcy głów” [FILM]](https://static2.radiobonton.pl/data/articles/sm-4x3-oskubala-klientow-krasnostawskiego-banku-ukrywala-sie-20-lat-namierzyli-ja-lubelscy-lowcy-glow-1760860830.webp)
Napisz komentarz
Komentarze