Czwartek, 23.05.2019

Tłusty Czwartek oczami cukiernika - Wojciech Hetman o historii i smakach

  • 28.02.2019, 10:16 (aktualizacja 28.02.2019 12:32)
  • DSO
Tłusty Czwartek oczami cukiernika - Wojciech Hetman o historii i smakach
Jak powstaje pączek? Ile czasu zajmuje przygotowanie cukierni na Tłusty Czwartek? Jaka jest receptura na pączki idealne?

Na te i inne pytania naszego reportera Daniela Paszkiewicza odpowiadał właściciel cukierni Hetman - Wojciech Hetman:

loadingŁaduję odtwarzacz...

dso_
Podziel się:
Oceń:

Komentarze (1)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu radiobonton.pl. Grupa Wydawnicza Słowo Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
naciagnieta na wydatek
naciagnieta na wydatek 1.03.2019, 14:35
to co wczoraj w tlusty czwartek serwowal /grela / w kauflandzie czyli paczki to wstyd ! ani rusz nie byly to paczki na takie ich swieto . nie nalezy i nie wypada takiej firmie nabierac klientow p. crela ma byc jakosc a nie ilosc za 1.59 szt.

Pozostałe