Dzisiaj już nigdzie nie fetuje się w ten sposób karnawału, ale kiedyś.... mieszkańcy Lubelszczyzny mieli fantazję kulinarną. Jak przygotować pączki staropolskie z Ostrowa Lubelskiego? Dlaczego kiełbasa swojska biłgorajska jest jedyna w swoim rodzaju? Kto stworzył recepturę boczku wędzonego z Wisznic? Na te i wiele innych pytań dotyczących produktów tradycyjnych Lubelszczyzny, odpowiedzi znajdziecie już dzisiaj.
18.01.2019 18:31
(aktualizacja 04.08.2023 12:41)
Kliknij aby odtworzyć
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Podziel się
Oceń
Napisz komentarz
Komentarze
Aktualnie nie ma żadnych komentarzy. Bądź pierwszy, dodaj swój komentarz.
Napisz komentarz
Komentarze