W kolejnej audycji gościmy panią Krystynę Kawalec z zespołu Ale Babki z Dorohuska. Opowiada nam o tradycji kiszenia kapusty. O tym jak kisić, aby było smacznie i zdrowo, a także kiedy absolutnie nie kisić.
Nasza rozmówczyni zdradzi nam przepisy na tradycyjną kapustę z grochem oraz placki z kiszoną kapustą.
Po raz kolejny odwiedzimy też Poleską Akademię Smaku!
16.11.2018 15:27
(aktualizacja 17.08.2023 03:04)
Kliknij aby odtworzyć
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Podziel się
Oceń
Napisz komentarz
Komentarze
Aktualnie nie ma żadnych komentarzy. Bądź pierwszy, dodaj swój komentarz.
Napisz komentarz
Komentarze